Chytré svrchní kalhotky Imse Vimse Smart

Ptáte se, co může být chytrého na svrchních plenkových kalhotkách? Jednoduše to, že porostou s vaším dítětem. Za celé plenkové období si tak vystačíte jen se dvěmi velikostmi - S a L. Svrchní plenkové kalhotky Imse Vimse Smart vycházejí z oblíbených a dobře známých kalhotek Imse Vimse Soft, ale jsou vylepšeny o řadu cvočků na přední straně, díky kterým kalhotky zmenšíte a až dítě povyroste, opět je rozepnete. Kalhotky mají široký suchý zip, takže jsou opravdu velmi variabilní. Jsou vyrobeny z polyuretanem laminovanného polyesterového úpletu, známého pod zkratkou PUL. Tento materiál je pružný, prodyšný a přitom nepropustný. Kalhotky jsou velmi spolehlivé. Výborně řešené jsou nohavičky, které zaručí těsnost kolem nožiček. Gumičky jsou jemné a na stehýnkách netlačí.

Kalhotky Imse Vimse Smart zip maximálně zmenšené
Velikost S padne i novorozeným miminkům o váze 3,5 kg. Hmotnostní rozmezí od výrobce je 4 - 9 kg. Velikost L je určena pro větší děti o váze od 9 do 16 kg.

Kalhotky Imse Vimse Smart zvětšené


Suché zipsy se před praním slepí k sobě a tak nedochází k zachytávání nitek a jejich opotřebení.


Detail vnitřní strany kalhotek.












Detail nohavičky.










Detail řady cvočků pro zmenšení kalhotek





Kalhotky není nutné prát po každém použití. Stačí je jen nechat provětrat. Perou se na 60 °C a velmi rychle schnou. Sušení v sušičce se nedoporučuje z důvodů rychlejšího opotřebení materiálu. Pozor na kroucení kalhotek, mohlo by dojít k poškození nepropustné vrstvy. Materiálu škodí i sušení na přímém zroji tepla. 

Z vlastní zkušenosti doporučujeme mít minimálně tři kusy svrchních plenkových kalhotek.

Kalhotky jsou nyní k dostání ve třech barevných provedeních - les, bíle a zoo.

Jak se vám vzor les líbí? Jakým svrchním kalhotkám dáváte přednost?

Žádné komentáře:

Okomentovat